Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eländeslistan

Den första (riktiga) träningsmatchen har spelats och de första skadorna har anlänt. Jag får nästan intrycket av att inomhusplanen i Seinäjoki sliter ovanligt mycket på spelarmaterialet – det var en hel del skador förra året också. Men det kan ju också vara så att spelarna är mer skadebenägna så här på försäsongen, då de inte spelat intensiv matchfotboll på ett antal månader.

NA har gjort ett föredömligt arbete med att gå igenom det aktuella skadeläget i truppen. Det verkar inte vara så allvarligt, mest handlar det om lårkakor, vrickningar etc. – vanliga  fotbollsblessyrer således. Enligt tidningen förväntas samtliga med undantag av Patrik Haginge vara tillgängliga för spel på söndag om det skulle behövas.

Eftersom skadesäsongen nu alltså har påbörjats har Eyravallsbloggen  startat upp sin eländeslista igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.