Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam värvar nytt

ÖSK Söder Dam skriver på sin hemsida, att fyra nya spelare kommer att ansluta till truppen. Dessutom har man gjort klart med ytterligare en tränare. Av nyförvärven känner jag bara till Stina Gävbo som kommer över från Sturehov. Efter ett tips från sportchef Ask höll jag ögonen på Sturehovs lagkapten under futsal-DM och tyckte att hon såg riktigt bra ut. Nu är ju futsal och fotboll inte riktigt samma sak, men jag tror att Söder har ett riktigt bra nyförvärv i Gävbo.

På minussidan tvingas man konstatera, att mittfältsdynamon Emma Salomonsson denna säsong tar ett steg närmare KIF Örebro genom att gå över till DUFF. Det blir en kännbar förlust när man nu förlorar Emmas energi och löpvilja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.