Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rama tycker språket varit svårt

Sarp Yesil på FotbollDirekt har intervjuat Valdet Rama så här i skarven mellan Ramas första och andra år med ÖSK. Valdet tycker att det varit svårt att ta till sig tränarstabens instruktioner på grund av språkproblem. Ramas engelska är som bekant rätt begränsad och tyska verkar det inte finnas någon i ledarstaben som behärskar. Han tror dock att det skall gå bättre detta år med Albert Buniaki, förbundskaptenen för Kosovos inofficiella landslag, på plats. Utöver språksvårigheterna stördes han under förra året även av en del skadeproblem. För årets kampanj tror han på bättre prestationer både från sig själv och från laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.