Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK och BKF dominerar i P97-uttagning

För pojkar födda 1997 är ett av årets stora mål deltagande i elitfotbollslägret i Halmstad i sommar. ÖLFF jobbar med förberedelserna och har kallat en trettioen man stark trupp till ett matchläger mot två lag från Värmlands FF i Hallsberg den 11 februari. ÖSK och Forward dominerar bland de uttagna med 9 spelare från Forward och 11 från ÖSK. De uttagna ÖSKarna är: Tim Bergström, William Gunnarsson, David Holm, Henrik Hultberg, Adam Johansson, Mikael Loön, Felix Möller, Marcus Nydahl, Simon Rosén, Mirza Turan och målvakten Carl Westerdahl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.