Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Om en månad, tror Haddad

Eurosport.se har pratat med Andreas Haddad om hur det går med hans rehabiliteringsprocess. Jo, rätt så bra verkar det som eftersom det var ett tag sedan han råkade ut för ett bakslag. Men inte förrän om en till en och en halv månad räknar han med att kunna träna för fullt.

Dessutom verkar han ha fått ytterligare en diagnos på vad det är som orsakat hans problem.
– Det var magmuskeln som fäster i blygdbenet som hade slitits av och eftersom läkarna bara sa till mig att köra så slog jag upp skadan igen och igen. Nu har jag fått ett träningsprogram som jag följer, säger han till Eurosport.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.