Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Datum för träningslägret bekräftat och motståndare utsedda

Detaljerna kring det träningsläger som ÖSK kommer att åka på under slutet av februari har nu ändrat status från preliminärt till definitivt. ÖSKarna åker den 18 februari till Antalya i Turkiet och stannar där till den 28 februari. För ovanlighetens skull har man dessutom redan gjort klart med motståndare i de två träningsmatcher man skall spela. Kanske har man bytt researrangör för just träningsmatcherna är något som fungerat dåligt de senaste åren.

Det blir inga svenska motståndare i år utan man kommer  att möta ett lag från Ryssland och ett från Ukraina. Även förra året var det utländska lag som stod för motståndet – då med motiveringen att man ville förbereda sig inför europacupspelet. Det verkar som om Sixten helst inte vill möta svenska lag om det går att undvika. Inte heller i Seinäjoki blir det något svenskt motstånd trots att svenska lag finns på plats samtidigt.

Tisdag 21 februari, ÖSK – FC Chornomorets Odesa
Lördag 25 februari, ÖSK – PFC Spartak Nalchik

Lite information om de två motståndarna finns på ÖSKs hemsida.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.