Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Till Haninge men inte längre

120121. Två förluster i SM-kvalet.
Det blev inga SM-finaler för ÖSK Söders damlag och det var kanske inte så oväntat egentligen. Efter förlust med 3-2 mot Västerås BK30 i en jämn och svängen match så blev det större baklängessiffror i mötet med Hammarby. Stockholmskorna vann med 5-1 mot båda sina motståndare och är alltså vidare till SM-semifinalerna.

Av årets futsalsäsong återstår nu regionalt gruppspel för ÖSKs P17 och F15 om två veckor.

ÖSK Söder Dam: Vi satsar ju på utesäsongen… 

120120. Söder Dam mot SM-final?
I morgon spelar ÖSK Söder Dam futsalens Gruppspel 2 i Haninge. I potten ligger en plats i SM-slutspelets semifinaler. Väldigt starkt jobbat av laget att komma så långt. Jag trodde själv inte så mycket på dem efter att ha sett laget i DM-gruppspelet, då de såg rätt tama ut. Men de har succesivt skruvat upp spelstyrkan och gjorde ett riktigt bra Gruppspel 1 i helgen som var.

Morgondagens motståndare kommer från Västerås BK30 och Hammarby IF DFF.  Styrkemässigt bör de vara snäppet vassare än förra helgns motstånderskor, men en bra dag skall nog ÖSK Söder kunna slå dem. Mot Västerås BK30 hade Söders tjejer inte mycket att hämta under utesäsongen. Västmanländskorna vann klart serien och gick upp till div 1, men inomhusspel är en annan sak. I gruppspelet mötte BK30 bland annat IFK Kumla – en match som BK30 vann med 3-1, alltså i princip samma siffror som ÖSK Söder vann med i DM-finalen.

Hammarbys damlag vann Stockholms futsal-kval och mötte på vägen dit bland annat  Bele Barkarby FF, som besegrades med 2-1 efter straffar. Samma Bele Barkarby som ÖSK Söder gjorde processen kort med när de besegrades med 6-0 i Gruppspel 1.

Eyravallsbloggen håller tummarna för Söders duktiga tjejer, hoppas de har en bra dag och önskar dem Lycka Till.

ÖSK Söder Dam: Lördag i Haninge! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.