Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder först ut på (konst)gräset

ÖSK Söder eller om jag nu skall kalla dem för ÖSK Ungdom, eftersom de tagit över ÖSK Ungdoms (som egentligen var talangtruppens) vakanta plats i div 3, blir först ut av ÖSK-lagen med en utomhusmatch detta år. Jag tror nog för övrigt att jag fortsätter att kalla dem för ÖSK Söder, trots att det kommer att stå något annat i serietabellerna. Det är trots allt den delen av organisationen som de representerar.

Hur som helst med det. I morgon spelar man sin första träningsmatch. På den ena planhalvan kommer ett lag bestående av spelare från den nuvarande truppen att stå – det rör sig alltså om förra årets div 5-spelare. Motståndarsidan kommer att utgöras av provspelare, vilka skall försöka spela sig till en plats i Söders kommande trupp.

För ÖSK Söders del är följande spelare kallade: Shazada Akbari, Niko Andrijevic, Kalle Ardeman, Mirza Basic, Pontus Björkman, Mattias Dimberg, Aimé Elloh, Allesandro Eni, Kim Granlund Knutshed, Martin Ingvarsson (inlånad målvakt), Julius Jadling, Jesper Källqvist, Robin Lindström Lecoq, Sebastian Lööw

Matchen spelas på Karlslund Arena kl. 10:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.