Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inga futsalframgångar på lördagen

ÖSK-familjen hade två futsalaktiviteter på gång under lördagen. I Idrottshuset deltog ÖSK Söder i AIF-cupen utan några större framgångar. Visserligen seger i den första matchen mot IF Eker, men sedan blev det bara förluster. Jag var nere och såg två av förmiddagsmatcherna och tyckte att det såg rätt poröst ut försvarsmässigt. Möjligen skulle man kunna säga, att laget hade otur som hamnade i den tuffaste gruppen i det inledande gruppspelet. BK Forward och FK Bosna som var de två lag som gick vidare från gruppen visade sig nämligen vara turneringens två bästa lag. De möttes sent på lördagskvällen i finalen, som Forward vann med 4-2. Mot Bosna gjorde för övrigt Söderkillarna en helt anständig match och förlorade bara med 2-1.

ÖSKs P95-or var i Herrljunga och skulle försvara sin fjolårsseger. Något jag trodde att de skulle ha en god chans att göra efter att ha sett laget prestera riktigt bra i DM-finalen mot Karlslund  för en vecka sedan. Västgötarna var dock svårare att komma till tals med och ÖSKarna åkte ut redan i kvartsfinalen, där man förlorade mot Vara SK med 4-3. Finalen i turneringen vanns av Alingsås IF som besegrade Vara i sudden death med samma siffror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.