Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ny behandling för Haddad

Papperstidningen skriver idag om Andreas Haddads skadeproblem. Inte heller det senaste ingreppet som gjordes i mitten av november tycks ha kommit till rätta med de magsmärtor han har drabbats av. Han har därför på nytt varit hos Leif Swärd i Göteborg för behandling. Nu försöker man med hjälp av kortisoninjektioner komma åt vad man tror är en inflammation i fästet mellan magmuskel och ljumske. Enligt Haddad blev effekten ögonblicklig och han kunde gå ut och skjuta 30-40 skott utan några påtagliga problem.

Det sista påstående tycker jag nog låter märkligt, minst sagt.  Inte har väl en kortisonspruta en så snabb effekt att en inflammation försvinner mer eller mindre ögonblickligt?  Gör man överhuvudtaget så med en patient som har varit skadad i mer än ett halvår? Hur som helst med det – Haddad har behandlats med kortisonsprutor vid två tillfällen – den 3 och 10 januari. Han räknar nu med att fortsätta med löpning och fysträning under januari månad för att därefter även komma med i bollövningarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.