Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ceesay provtränar med ÖSK

Dalarnas Tidningar skriver, att mittfältaren Yankuba Ceesay kommer att provträna med ÖSK nästa vecka. Men först skall han träna med Brage och det var det artikeln egentligen handlade om. Ceesay spelade år 2008 ett antal matcher för Degerfors utan att sätta några varaktiga spår (vad jag kommer ihåg). Sedan dess har han bland annat tillhört rumänska Gaz Metan i högstaligan. Det verkar dock som om han inte fått speciellt mycket speltid eftersom hans agent säger att få speltid är prioritet nr ett för Ceesays del. På meritlistan finns även några matcher för det gambianska landslagen.

I artikeln nämns även att örebrosyrianernas duktige vänsterkantspelare Gabriel Somi kommer att träna med Brage.

NA:s sportblogg: Chockskrällsprovspelaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.