Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Karlstad BK vill också ha Pontus

Det är många om budet när det gäller Pontus Jakobssons fotbollsmässiga framtid. ÖSK vill ha kvar honom i den U21-trupp man startar upp. Han har provtränat hos Degerfors som verkar intresserade. Några veckor innan träningarna hos Degerfors var han hos Karlstad BK, som till Värmlands Folkblad säger:

– Vi jobbar hårt på Pontus. Han är en bra mittback med bra längd och bra fötter och bra uppspel. En spelare med framtiden för sig.

Av allt att döma verkar det inte bli någon framtid för Pontus hos ÖSK. Av de värmländska alternativen verkar nog KBK vara det bästa för hans del. I Karlstad kan han vara säker på att få rejält med speltid, vilket nog inte gäller i Degerfors som har mer rutinerade spelare som slåss om mittbackplatserna. Samtidigt kan man ju undra varför inte BK Forward har hållit sig framme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.