Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-dominans i futsalcupen

Mellan jul och nyår arrangeras traditionsenligt Örebrocupens futsalturnering. Till skillnad mot sommarcupen är det inte så många tillresta lag med – folk har väl annat att göra under helgerna. Totalt är dock ca. 150 lag anmälda och i anmälningslistorna dominerar ÖSK Ungdom som anmält lag i samtliga sex pojkklasser och tre flickklasser. Totalt 25 lag ställer man upp med i turneringen. Av de övriga större ungdomsklubbarna i Örebro har BK Forward, Karlslunds IF HFK och Adolfsbergs IK anmält 13 lag och IK Sturehov har med 11 lag. ÖSK Ungdoms antalsmässiga dominans är påtaglig, vilket är ett mycket gott betyg för verksamheten ute på Ekäng.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.