Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förluster för de föreningslösa

De föreningslösas turnering i Oslo är avslutad och Sverige kom fyra (alltså sist). I den första matchen besegrades Sverige av Irland med 1-0. I bronsmatchen såg det till att börja med hoppfullt ut med en tvåmålsledning tack vare Ike Uchenna (tidigare i Valsta Syrianska). Men det visade sig att den finska sisun till slut kunde ta ut sin rätt och efter tre mål stod våra finländska grannar som segrare. Ingenting nämnt om Robin Staafs och Mohammed Saeids insatser.

In the tournaments opening match, Ireland proved to be a little better than Sweden, as Team PFAI beat Team SFS with 1-0. In the first half Darren Meenan found the net, helping his team to the final.

Finland claimed the bronze medal thanks to a great comeback against Sweden. The Swedish Team SFS had taken a 2-0 lead with Uchenna Ike scoring both goals. But Finland managed a huge turnaround. Kim Alonen, Janne Turpeenniemi and Antonio Inutile did the scoring.

Segrade i turneringen gjorde Norge efter straffsparksläggning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.