Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DIFs ordförande Beckman om örebroflyttarna

Degerfors IFs ordförande Jan-Ove Beckman har bestämt sig för att efter tre år lämna sin post vid det kommande årsmötet. Värmlands Folkblad har intervjuat honom och den i det sammanhanget ofrånkomliga frågan om vad han anser om årets två övergångar till ÖSK kom givetvis upp.

Beckman visar sig ha en rätt vettig inställning i frågan. Till tidningen säger han:

– Många av våra supportrar är skitförbannade. Det är ju ärkefienden, en förbjuden övergång. Men så ser inte vi det. Vill våra spelare som vill gå till en annan förening på en högre nivå, oavsett om den heter Örebro eller Djurgården, är det helt okej – om villkoren och våra kontakter med klubben har varit korrekta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.