Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Football Camp

ÖSK Ungdom arrangerar i augusti Örebro SK Football Camp. Detta är (verkar vara) en ny aktivitet som man prövar på. Lägret (som det heter på svenska) arrangeras i mitten av augusti för ungdomar födda åren 1996-2002. Aktiviteten som väl verkar ha inspirerats av de läger/träningsaktiviteter som arrangeras inom en del andra sporter, vänder sig i första hand till ungdomar som inte är medlemmar i ÖSK Ungdom (?).

Klubbmedlemmar som anmäler sig är givetvis också de väldigt välkomna och om anmälan görs före den 24 december får man 200 kronor i rabatt på anmälningsavgiften, som är 2500 kronor. Mer information om campen/lägret kan man finna på dess hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.