Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Obesegrade Söderdamer

ÖSK Söders damlag gick obesegrade genom grundserien i Futsal-DM. I den sista matchen, som ikväll spelades mot Frövi IK, blev det dock en rätt knapp vinst. Efter en tidig fröviledning med 2-0 fick södertjejerna så småningom upp farten, utjämnade och kunde i den näst sista minuten göra segermålet genom Louise Lundsten.

Nu väntar DM-slutspelet efter nyår dit samtliga lag i den högsta serien plus de två div 2-segrarna kvalificerat sig. Dessa åtta lag delas in i två grupper och de två bästa lagen i varje grupp går vidare till semifinalerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.