Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Operation för Anttonen

Jag bytte några ord med Patrik Anttonen i samband med ÖSKs höstmöte för att höra hur det går med hans rehabilitering. Patrik berättade då, att han kommer att operera sina höfter nästa vecka. Lekmannamässigt beskrivet så skall man ”fila bort en bit av höftkulan(?)” som orsakar en snedbelastning och som sedan i sin tur givit upphov till den inflammation som Patrik känt av och som aldrig velat ge med sig. Det blir Leif Swärdh som kommer att utföra operationen. IFK Göteborgs Hannes Stiller hade liknande symptom förra året och har efter operationen varit besvärsfri i år. Efter ingreppet räknar man med att det kommer att krävas en rehabiliteringstid på ca. två månader.

För övrigt lät det från flera håll positivt beträffande det problem som Andreas Haddad har haft. Den sista diagnosen/operationen verkar ha kommit till rätta med hans problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.