Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Talangtrupp blir U21

I dagens papperstidning finns det en lite längre artikel om ÖSK Söders ambitioner att få ett div 3-lag på  plan inför nästa säsong. Spelarmässigt hoppas man på att kunna få en viss påfyllning från årets talangtrupp. Frågan är bara hur många av dessa spelare som kommer att bli tillgängliga. (Om de sedan dessutom vill det är en annan sak). Tidningen skriver nämligen, att ÖSK avser att använda huvuddelen av talangtruppen som bas när man sätter upp U21-truppen.

Av artikeln framgår även, att U21-spelarna kommer att registreras hos Örebro SK FK, vilket förvånar mig. Det innebär väl rimligen, att de inte kommer att kunna vara tillgängliga för inhopp i A-truppen om det skulle behövas på grund av skador, avstängningar etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.