Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Chencinski: Förhandlingar på mållinjen

VPS målvakt Tomer Chencinski förhandlade för några veckor sedan fram ett nytt kontrakt med sin finska klubb. I kontraktet fanns det dock ett undantag, som gjorde det lättare för honom att gå till ÖSK ifall ett besked om att ÖSK vill ha honom kom inom två veckor. I lördags gick tidsfristen ut.

Trots att optionen på ÖSK-övergången nu löpt ut finns det fortfarande inget besked om hur ÖSK kommer att göra. Enligt en artikel i finska Pohjalainen skall dock ÖSK ha sagt sig vilja utnyttja optionen redan förra veckan, men de slutgiltiga förhandlingarna (med klubb eller spelare?) är inte klara än.  Det verkar alltså som om ÖSK skulle vilja knyta den israeliska polsk-kanadensaren till sig.

PohjalainenChencinskin kohtalo edelleen avoimena
Pohjalainen (Google-översättning): Chencinskin öde är fortfarande en öppen
NA: Svar dröjer om Chencinski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.