Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK nöjda med målvakterna

Vasabladet skriver, att ÖSK verka nöjda med båda de målvakter som provtränat med ÖSK denna vecka. Dessutom skriver tidningen att även en tredje målvakt visat upp sig, vilket jag sätter ett frågetecken för. Nu är det visserligen glest med folk som tittar på träningarna, men att någon provtränande målvakt skall ha lyckats ta sig obemärkt genom veckans träningsprogram låter osannolikt. Möjligen kan det röra sig om en sammanblandning med Jonas Sandqvist, som var på provträning tidigare under hösten. Enligt tidningen räknar ÖSK med att kunna ta beslut om man vill engagera någon av de två målvakterna under nästa vecka.

Pohjalainen (enl. Google översättning): VPS Chencinskin testet gick bang i Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.