Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Osiako siktad i Örebro (enl. NA)

NA-sportens inlånade (?) karlskogit Jonas Brännmyr har tydligen fått på sin lott att bevaka Patrick Osiakos ansträningar att finna en ny arbetsgivare. Dennes dröm om ett fett utlandsjobb tycks ha gått i kras (den svenska säsongen slutar vid fel tidpunkt), så nu verkar det vara Sverige som gäller för kenyanen.

Skulle det kunna bli Örebro för hans del? Alla försök att leda utfrågningen i den riktningen motstår Osiako utan några större problem. Hans konstaterande att tidnigen får vända sig till ÖSK om de vill ha mer information är näppeligen vad Brännmyr hade hoppats på. För han vet ju redan vad Lennart Sjögren skulle svara. Nämligen att Osiako är en spelare som ÖSK känner till, men i övrigt vill de inte lämna några kommentarer. Osiakos motstånd ligger på ungefär samma nivå, vilket gör att vad som kanske var tänkt att bli en nyhetsartikel fick lov att nedgraderas till blogginlägg.

Fast nog borde Osiakos ihärdiga icke-svarande innebära, att det finns en hund begraven någonstans. Frågan är bara om det är i anslutning till Behrn Arena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.