Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Karlslundscupen

111023. Sjätte plats för P13.
Det blev en sjätteplacering för ÖSKs trettonåringar då det första benet av höstens Karlslundscup slutspelades idag. I den första B-finalmatchen mötte ÖSKarna Irsta IF som besegrades med 2-1. Tyngre gick det i matchen om den femteplatsen. Motståndare var Brommapojkarna som ÖSK besegrade på lördagen med 3-2. Sämre gick det idag, eftersom BP vann med hela 5-1. Turneringen vanns av FBK Karlstadsom slog värdarna med 3-2

Jag tror att resultatet var rätt hyfsat. ÖSKarna brukar inte utmärka sig i de här åldrarna eftersom man inte driver ungdomarna lika hårt som man gör i andra föreningar. Nästa helg spelar ÖSKs 97-or, som säkert har ambitioner och förhoppningar om att kunna vara med och slåss i A-finalen.

111022.
Det blev en vinst för ÖSKs P13-lag (mot Brommapojkarna med 3-2) och en förlust (mot Vellinge 0-3), då Karlslundscupens gruppspel fortsatte och avslutades idag. Turneringen avslutas i morgon och för ÖSKarnas del gäller det spel om placeringarna 5-8. Motståndare på morgonen blir Irsta IF från Västerås. I den andra placeringsmatchen i gruppen möts Älvsjö AIK och Brommapojkarna, så det blir någon av dessa lag som ÖSKarna kommer att få möta i den sista söndagsmatchen.

111021.
Den här helgen samt under kommande två helger arrangerar Karlslunds IF sin inbjudningsturnering Karlslundscupen. Inbjudning brukar i de här sammanhangen betyda att antalet lag är begränsat och att nivån på deltagande lag är högre än vad den brukar vara på breddturneringarna. Dessutom innebär det begränsade deltagarantalet att samtliga matcher kan spelas på konstgräs, vilket väl är en förutsättning den här årstiden. Denna helg spelar trettonåringarna och därefter kommer turen för P14 och P15. ÖSK har lag med i alla tre klasserna.

Först ut av alla lag var ÖSK och Sturehov i en match som spelades på fredagseftermiddagen. De svartvita fick en bra start och kunde boka in en 2-0 seger mot sina södergrannar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.