Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Säsongavslutning för Söder

I morgon avslutar ÖSK Söder årets utomhussäsong med en vänskaps-/ träningsmatch mot Vimmerby U. Söder kommer att matcha sina motståndare åldersmässigt och ställer därför bara upp med spelare födda år -93 och -94. Vilket ju inte är något större problem eftersom de födelseåren gäller för i stort sett hela truppen. Matchen spelas kl. 14:00 på Ekängs mjuka konstgräs. På kvällen samlas sedan klubben för ett avslutningsarrangemang inomhus.

Någon längre vinterledighet blir det dock inte frågan om. Redan i det kommande månadsskiftet drar nämligen årets inomhussäsong, där ÖSK Söder är representerat av ett lag i div 2 Norra.

Intressant för övrigt med lördagsmotståndarna från Vimmerby. De avslutar sin säsong med en resa till Örebro och möter som sagt ÖSK Söder på lördagen och Pars FC på söndagen. Örebrobesöket avslutas sedan på Behrn Arena med matchen mellan ÖSK och Malmö FF. Övernattningen kommer att ske i ÖSK Ungdoms klubbhus på Ekäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.