Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cupfinalen senarelagd

Det handlar dock inte om finalen i Svenska Cupen utan om den något mer begränsade Distriktscupen. ÖSK har fortfarande kvar att spela sin semifinal – en potentiellt riskfylld match mot Örebro Syrianska. Dessa har dock inte tid för cupmatcher för tillfället eftersom de är inblandade i matcher som väger betydligt tyngre – nämligen kvalspel till div. 2. Syrianerna klarade i helgen av det första benet i div 2-kvalet och skall nu möta div 2-laget Falu FK hemma och borta under de två kommande helgerna. Efter det kan de sedan eventuellt spela sin cupmatch – om de inte är alldeles för utmattade efter en väldigt lång säsong.

Att cupfinalmatchen måste flyttas har dock stått klart en tid eftersom det redan klara finallaget är div 4-laget Öfvre Adolfsberg,  som slog sensationslaget FC Höftskott med 6-5. Adolfsbergarna har dock redan avslutat sin säsong och kommer inte att vara tillgänga för spel. Förbundet har därför lagt in matchen med 1 maj 2012 som planerat speldatum. Då blir det väl knappast, men det är ändå en indikation på när ungfär förbundet tror att man skall ha spelat klar cupen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.