Kalle Holmberg i U18-landslaget

Kalle Holmberg fick 90 minuter i den sista EM-kvalificeringsmatchen.

111011. 90+ för Kalle.
När Sverige spelade den tredje matchen i kvalificeringsturneringen fanns Kalle Holmberg med från start som anfallare och spelade sedan hela matchen. Tyvärr blev resultatet för svenskarna inte så bra. Matchen mot Rumänien, som kom till spel med två vinster, slutade 0-0. Sveriges två oavgjorde resultat innebar att laget kom sist i kvalgruppen.

Svenska Fotbollförbundet: P18/93: Sverige utslaget efter 0-0

111008. Inbytt även i den andra matchen.
Sverige spelade 1-1 mot Italien efter ett sent kvitteringsmål på straff. Kalle började matchen på bänken, men blev sedan inbytt i den 79:e minuten. Så det blev några landslagsminuter till för honom.

Svenska Fotbollförbundet: P18/93: Sen svensk kvittering i Varberg

111006.
Sverige spelar ikväll sin första U19-EM-kvalmatch. Motståndarna kommer från Azerbajdzjan och matchen kommer att avgöras på Falkenbergs IP med start kl. 19:00. Kalle Holmberg ingår i landslagstruppen, men får starta på bänken.

Svenska Fotbollförbundet: P18/93: Startelvan i EM-kval i Falkenberg

Kvällstillägg.
Det gick inte alls bra för de svenska pojkarna då EM-kvalet för artonåringarna inleddes på hemmaplan. Det blev förlust i den första matchen mot Azerbajdzjan (!). Kalle Holmberg började på bänken men blev inbytt i den 70:e minuten. Kvar att möta har Sverige Italien och Rumänien – inga lätta matcher de heller.

Svenska Fotbollförbundet: P18/93: Förlust i EM-kvalpremiären