Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förlust även i sista div 2-matchen

Det blev ytterligare en förlust för talanglaget innan årets bedrövliga säsong kunde avslutas. Laget var i Kungälv, mötte Ytterby IF och förlorade med 3-1. Så värst mycket om matchen har inte kommit ut på nätet. NA har bara skrivit några rader, Ytterbys hemsida verkar i princip vara nedlagd och någon lokalpress i Kungälv som intresserar sig för div 2-laget verkar det inte att finnas.

Av NA:s knapphändiga rapportering och den officiella information på SvFF:s hemsida kan man dock få en viss uppfattning om matchförloppet.  Ytterby tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel och kunde sedan öka på till 2-0 precis innan halvleken var över. Då var det väl också i princip kört för ÖSKs talanger. Hemmalaget hade två straffar av vilka den första sköts i stolpen och den andra i mål via stolpen. I ÖSKs mål stod 17-årige Jonathan Thuresson och han varnades i den 35:e minuten så det var nog då den första straffen kom.

I andra halvlek ökade Ytterby på till 3-0 i den 66:e minuten och ÖSKs tröstmål gjordes med två ordinarie minuter kvar. Målet gjordes av Haris Karahmet som blivit inbytt med en kvart kvar. ÖSK verkar ånyo ha haft dåligt med folk. Fyra utespelare på bänken av vilka Pontus Jakobsson, ordinarie mittbacke och en av årets bästa spelare, aldrig blev inbytt. Med på bänken fanns även ÖSK Söders Benjamin Andersson, som byttes in mot Andreas Ståhl med 20 minuter kvar. Verkar ha varit ett försök att vässa offensiven eftersom Benjamin är anfallare och Andreas brukar spela vänsterback.

Så var den säsongen i princip över och frågan är nu vad som händer med medlemmarna i talangtruppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.