Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Thomas Nordahl Cup

Under lördagen och söndagen arrangerar ÖSK Ungdom sin egen cupturnering Thomas Nordahl Cup. Tävlingen ökar i popularitet år från år och till den här upplagan är drygt 200 lag anmälda. De flesta lagen kommer från närområdet och närliggande distrikt, men det finns en del långväga gäster också. För ÖSK Ungdoms egen del kommer man att ha 17 lag i spel och man finns representerade i samtliga klasser med undantag för två av flickklasserna.

De flesta av cupens matcher spelas på Navet i anslutning till klubbens anläggningar på Ekäng samt på Rosta Gärde. Dessutom spelas några av matcherna på Trängen och Universitetet.  Ett av frågetecknen för arrangemang vid den här årstiden är vädret. Det har regnat tidigare i veckan men det verkar nu som om man kommer att klara sig från regn under tävlingsdagarna.

I P96 och P97, de två äldsta pojkklasserna, som brukar vara bloggens huvudintresse ställer ÖSK upp med vad som av laguppställningarna att döma är bredd- snarare än toppade lag.

Thomas Nordahl Cup

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.