Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rynninge byter tränare

Rynninge IK har haft ett bra år. Återkommna till div 2 i år har laget spelat allt bättre och bättre och har under de senaste omgångarna slagit tabellens etta, trea och fyra. Andraplatsen lägger de själva beslag på.

Nu skriver man på sin hemsida att lagets tränare Mattias Wikström (bror till ÖSKs lagkapten för övrigt) tycker att han gjort sitt. Ny tränare på Grenadjärvallen blir Mårten Eriksson som under de två senaste åren tränat Sköllersta IF.

Rynninge IK: Mattias Wikström ser tillbaka
Rynninge IK: Mårten Eriksson – ny tränare i Rynninge IK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.