Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rynninge till Svenska Cupen

Rynninge IK kvalificerade sig i kväll (förmodligen) till nästa års Svenska Cup. De besegrade Karlslund i en av semifinalerna med 1-0 efter förlängning. Starkt gjort med tanke på att de fick Joakim Signell utvisad i mitten av andra halvlek. Starkt även av Karlslund att så långt man för man matcha ett av topplagen från div 2. Det utslagsgivande målet gjordes med 5 minuter kvar att spela av den tidigare KIFaren Pontus Pers.

I kvalificeringsturneringen blir det nu Rynninge och Sturehov som får spela final. Normalt brukar dock distriktet få två platser utöver ÖSKs så det innebär att kvalificeringen egentligen sker redan i semifinalerna.

Rynninge IK: Rynninge seger mot Karlslund i Svenska Cupen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.