Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Vinst och förlust för Söder

ÖSK Söder stod för en av helgens fåtaliga vinster när de i div 5 serien på bortaplan besegrade Laxå 2 med 5-2. Egentligen inte någon större bedrift eftersom laxålaget ligger näst sist i serien och kommer att bli nedflyttade. I en liten bättre dager kommer segern om man tar hänsyn till att Söder spelade hela andra halvlek med en man mindre på planen efter det att Aimé Rodrigue blivit utvisad. Söders målgörare var: Albin Ek 2, Benjamin Andersson,  Sebastian Lööw och Kim Granlund Knutshed. En match återstår i serien.

Lika bra gick det inte för Söders andralag, som idag avslutade årets seriespel. De förlorade mot Lilla Örebro BK med 3-1. Inga detaljer från matchen har nått fram till bloggen. Trots förlusten kom laget tvåa och kan därför spela div 6-fotboll nästa säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.