Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Syrianska i senior-DM

Det blir Örebro Syrianska som ÖSK kommer att få möta i semifinal i DM/Distriktscupen. De besegrade nämligen Lekebergs IF häromdagen med 3-1 i den försenade kvartsfinalen. ÖSKs blivande motståndare jagar för tillfället Karlslunds IF i toppen av div 3 Västra Götaland. Syrianerna ligger två poäng efter KIF och fyra poäng före trean Strömtorps IF med två omgångar kvar att spela. Förstalaget i div 3 går upp direkt till tvåan medan andralaget har en möjlighet att nå dit kvalvägen.

I den andra semifinalen möts årets DM-överraskning div 7-laget FC Höftskott och Öfvre Adolfsberg (div 4).  Datum för semifinalerna är ännu inte fastlagda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.