Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Måste-match för talanglaget (som vanligt)

Bloggen avbryter sin radiotystnad för ett kort meddelande från tivedsskogarna.

Läget är allvarligt, men ännu inte förtvivlat. ÖSK Ungdom har halkat efter ordentligt i div 2 Norra Götaland och snart är det bara segrar som gäller för att laget skall kunna hålla sig kvar. Fem omgångar återstår så det finns faktiskt fortfarande 15 poäng kvar att spela om. Det är faktiskt tre mer än vad laget förmått att skrapa ihop på de första 17 omgångarna. En positiv faktor i sammanhanget är att på programmet står fortfarande två stycken så kallade sexpoängsmatcher mot bottenkollegerna från Skoftebyn resp. Götene.

För att kunna få anslutning uppåt skulle tre poäng i dagens hemmamatch mot Gunnilse sitta väldigt bra. Motståndarna tippades före seriespelets början som seriesegrare av tipsbolagen, men det har inte alls gått så bra utan laget sladdar (nästan) med rätt beskedliga 23 poäng. Om detta motsvarar deras faktiska form så borde en trepoängare på hemmaplan inte vara någon omöjlighet.

ÖSK har på sin hemsida aviserat en stark trupp inför matchen.
Claus Pedersen (mv), Jonathan Thuresson (mv), Daniel Björnkvist, Gustav Källberg, Pontus Jakobsson, Kalle Holmberg, Fedja Jelecak, Adam Botvidsson,
Ahmed Yasin, Kevin Larsson, Axel By, Albin Ek, Haris Karahmet, Andreas Ståhl, Muamer Sepic, Josef Ibrahim, Simon Karlsson och Viktor Lindkvist.

En ordentlig förstärkning från A-truppen med andra ord eftersom både Ahmed Yasin och Josef Ibrahim deltar förutom Kalle Holmberg. Däremot finns inte Emil Berger, vars namn också lär stå på den så kallade listan med, vilket kan vara en indikation på hur Sixten tänker inför AIK-matchen.

ÖSK U — Gunnilse IS
Lördag 10/9 kl. 14.00
Behrn Arena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.