Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lokalfotboll- Kvällens cupskräll

Det här har ju ingenting med ÖSK att göra, men jag kan ändå inte låta bli att notera ett resultat från kvalturneringen för nästa års Svenska Cup.

IK Sturehov skräller igen.
I cupkvalificeringsturneringens semifinal möttes i kväll IK Sturehov och BK Forward. Segrare i den matchen blev div 5-laget från Sörbyvallen. Sturehov vann md siffrorna 3-1 efter att ha legat under med 0-1 i halvtid! BK Forward begick det klassiska cupmisstaget att inte sända ett tillräckligt bra lag till matchen, även om man kan finna några startspelare från deras A-trupp i laguppställningen.

Det här var andra gången som IK Sturehov skrällde i årets kvalifikationsturnering. I sin första match slog den nämligen ut Örebro Syrianska (topp div 3) med siffrorna 5-0.

Bloggen lyfter på hatten och önskar lycka till i finalen, som kommer att spelas mot segraren i matchen mellan Karlslund och Rynninge. Nu brukar det ju vara så att ÖLFF får med två lag förutom ÖSK och blir det så även nästa år har sturehovarna redan kvalat in till Svenska Cupen.

IK Sturehov: Seger i semifinalen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.