Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK P16 till DM-final.

Matcherna mot BK Forward har alltid haft en speciell derbykaraktär för ÖSKs pojklag. I kväll är det dags igen, då ÖSK och Forward möts i en DM-match i klass P16. I seriesammanhang har lagen inte mötts i år, eftersom ÖSK spelar i en högre klass i pojkallsvenskan och Forward inte haft med några lag regionalt i P16 eller i distriktets P17-serie. I cupsammanhang har lagen dock mötts två gånger denna sommar och båda matcherna har slutat med vinst för de svartvita. I Örebrocupen blev det en knapp 1-0 seger och i Forwards egen cup vann ÖSKarna med 3-1.

Kvällens match som spelas på Ekäng med start kl. 20:15 är en av semifinalerna i årets DM-turnering. I den andra seminfinalen möts Karlslunds IF och IF Eker. ÖSK kommer i kväll till spel med ett starkt lag, som bland annat innehåller målfarlige Lukman Murad och mittfältsmotorn Filip Albertsson.

Kvällstillägg.
Det blev hemmaseger för de svartvita, men det verkar ha varit en tuff match. ÖSKarna vann genom att göra matchens enda mål. Målgörare var Lukman Murad i den 33 matchminuten. Inte helt oväntat att det var Lukman som gjorde det.

Lukman Murad avgjorde DM-matchen mot BK Forward. Här i en typisk stilstudie från en tidigare match i sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.