Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Zlatan till Falkenberg

Zlatan Krisanovic, som bland annat provtränade med ÖSK under augusti månad (och dessförinnan hos Helsingborg och Trelleborg), har till slut fått en ny klubbadress. Det blev Falkenbergs FF som förbarmade sig över anfallaren. Av administrativa skäl har Krizanovic registrerats hos Elfsborg och sedan lånats ut till FFF. Anledningen till detta är att FFF inte hade tillgång till det system som krävdes för att snabbt registrera utländska övergångar. Krizanovic representerade ju senaste holländska SC Telstar. Det är alltså inte så att Elfsborg kastat lystna blickar på spelaren.

Hallands Nyheter har nyheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.