Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kiese Thelin till Norrköping

Karlsunds anfallare Isaac Kiese Thelin har skrivit kontrakt med IFK Norrköping. Kontraktet är på tre och ett halvt år och sträcker sig alltså ända fram till slutet av år 2014. Jag tror dock inte att det är någon hos ÖSK som grämer sig över ”förlusten”. Isaac har provtränat vid några tillfällen med ÖSK, men inte övertygat tillräckligt mycket för att man skulle gå vidare.

Resultatet av Isaacs spel i år för Karslund är väl inte heller så bra att de motiverar en värvning. Karlslund har så här långt spelat 18 matcher i div 3. Jag antar att Isaac medverkat i de flesta av dessa och då blir hans 8 mål ett bra målfacit för divisionen, men knappast något som indikerar allsvensk klass på målskyttet. Lika många mål som Isaac har för övrigt även Samuel Mokédé och Zana Can gjort.

Bloggen önskar givetvis Isaac, som verkar vara en trevlig grabb, lycka till i Norrköping, men kan i sammanhanget inte se några tecken på någon spilld mjölk.

NA: Kif-talang såld till Norrköping
Karlslunds IF HFK: Isaac Thelin till IFK Norrköping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.