Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mittens rike för Söders damer

ÖSK Söders damlag har hamnat i ett fotbollens ingenmansland nu när hösten verkar vara på ingång. Med 5 matcher kvar att spela har laget 11 poäng upp till de nästan ohotade serieledarna BK30 från Västerås (51-6 i målskillnad) och lika många poäng ner till nedflyttningsstrecket. Dessutom är det tabellmässigt rätt öde. Lördagsmotståndarna från Västerås IK ligger 4poäng efter och KIFs DUFF-lag är fem före. Med tanke på att Söder är nyuppflyttade och gör sin första div 2-säsong är det givetvis ett väldigt bra resultat.

Mittlagsmatchen mot Västerås IK slutade som en sådan match bör göra – med ett oavgjort 1-1 resultat. ÖSK Söders (herr) senaste målvaktsvärvning Jonas Ask skriver om matchen på Söderdamernas hemsida: Kex vs Gurka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.