Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Seger i pojkallsvenskan

110811. Matchrapport.
Från lagets huvudtränare Johan Cehlin har nu följande matchrapport hittat vägen till bloggen:

PAL MATCH 110810

Seriematch i PAL borta mot Jönköping på en regndränkt naturgräsplan!  Det blev vinst och första bortavinsten mot ett spelskickligt motstånd! Matchen slutade 1-0 till ÖSK efter mål av August ” Agge ” Wiklund efter en frispark av Denilson ? !

Jönköping hade ett spelövertag men ÖSK grabbarna hade också klara målchanser bl.a två ribbskott av Denilson ? Jonathan Thuresson gjorde en mycket bra match i målet ! Han gav stabilitet åt hela laget!  Fredrik Felle bäst i ett bra försvar där Edwin Ahlnäs född – 96 gjorde debut när han bytte av comebackande Andreas Nydahl i andra halvlek! Markus Moore och Agust Wiklund bäst i ett hårt arbetande mittfält där alla gjorde en stor laginsats!

Adam Palm hade en otacksam uppgift som ensam topp men höll deras försvar sysselsatt på ett fantastiskt bra sätt när han höll i bollen så laget fick andrum!!
Sammantaget en viktig seger i jakten på nytt kontrakt i pojkallsvenskan Elit!!!!

110810.
PAL-laget, som kämpar för att hålla ÖSK kvar på pojkallsvenskans elitnivå, svarade för en stark prestation, då man tidigare ikväll på bortaplan besegrade Jönköping Södra med 1-0. ÖSKs mål gjordes av August ”Agge” Wiklund i andra halvlek. En bra prestation av laget, speciellt med tanke på att spelare som Lukman Murad, Filip Albertsson, David Johansson och bröderna Fardelin saknades i kvällens lag.

Hösten har onekligen börjat bra för grabbarna med två vinster i PAL samt segern i Forwardcupen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.