Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sjögren om arbetet med truppen.

Svartvitts Sarp Yesil har gjort en intressant intervju med Lennart Sjögren om var man står i arbetet med att renovera spelartruppen. Det är ju ett arbete som i princip aldrig tar slut. Av frågorna och Lennarts svar kan man måhända dra följande slutsatser.

1. Gärna en försvarare till.
ÖSK vill ha ytterligare förstärkningar för sin backlinje. Men får man inte loss (d)en spelare man vill ha nu till ett vettigt pris, så väntar man tills efter säsongen. Det låter ju som en beskrivning på hur man förhandlar med Degerfors om Christoffer Wiktorsson. Degen har börjat tappa nu i toppen av Superettan och det är möjligt att man släpper Wiktorsson redan nu om möjligheten till allsvenskt avancemang försvinner. Efter säsongen lär han ju hur som helst försvinna.

2. En anfallare skall in nu.
Sjögren verkar helt bestämd på att man vill få in en anfallare redan under detta under augusti. Inga om eller men i det fallet.

3. Erik Nilsson måste höja sitt spel.
Erik har åkt till Ljungskile igen och om han inte höjer sin spelnivå så lär det inte blir något förlängt kontrakt för hans del.

4. Staaf måste prestera för att få ett nytt kontrakt.
För Robin Staaf gäller i princip samma sak som för Erik Nilsson. Det måste i Staafs fall bli några höstmål för att det skall bli ett nytt kontakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.