Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Senior-DM har fått en tid

Nästa match i distriktscupen har nu fått en tid. Cupen har nu nått fram till kvartsfinalerna och för ÖSKs del så står det en resa ut till Marieberg för en match mot förortslaget på programmet. Matchen kommer att spelas den 16 augusti kl 19:00 på Mariebergs IP. ÖSK är väl i valet och kvalet om man skall skicka dit talanglaget eller delar av A-truppen. ÖSK har spelat en match mot Djurgårdens IF den 14:e medan ÖSK Ungdom mötte Assyriska BK samma dag. A-truppen har dock inget förrän den 22 augusti då man möter Mjällby hemma, medan talangerna har ett tajtare spelschema.

Motståndarna Mariebergs IK spelar till vardags i div 5 Södra och är alltså konkurrenter till ÖSK Söder. I vårmatchen som spelades ute i Marieberg vann hemmalaget med 4-2 utan att imponera särskilt mycket. I årets cup har de slagit div 4-laget Ervalla med 2-1 och sedan seriekonkurrenterna från Sturehov med 6-5 efter straffar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.