Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Emma Salomonsson till landslagsläger

110725.
Detaljerna kring Emma Salomonssons deltagande på ett irländskt landslagsläger har nu klarnat. Hon kommer att vara i Cork under tiden 1 – 3 augusti för att delta på ett träningsläger för U19-landslaget. Emma är visserligen något år äldre, men irländarna har valt att bjuda in henne till det första tillgängliga lägret för att så snabbt som möjligt få en möjlighet att bilda sig en uppfattning om var hon står fotbollsmässigt.

Träningslägret börjar egentligen två dagar tidigare, men då kommer man enbart att ägna sig åt olika fystester, medan man för Emmas del som sagt vill få en uppfattning om hennes teknik. Lite synd faktiskt, tycker bloggen, eftersom just löpkapaciteten och -viljan är en av hennes allra starkaste sidor. Men det blir säkert möjligheter att få demonstrera det ändå.

Eyravallsbloggen önskar Emma Lycka Till vid besöket på den Gröna Ön.

110620.
Det är inte bara KIFarna Marie Hammarström och Sara Larsson som är landslagsaktuella örebroare i dagarna. Eyravallbloggens utsände snappade i utkanterna av  Örebrocupen i dag på förmiddagen upp, att även ÖSK Söders löpstarka mittfältare Emma Salomonsson kan bli aktuell i sådana sammanhang.

Det är dock inte Sveriges landslag det handlar om utan Irlands. Emma lär nämligen ha blivit uttagen har chansen att bli uttagen till ett landslagsläger på den gröna ön. Kul, tycker bloggen som önskar Emma Lycka Till!

2 kommentarer – kommentera

Emma Salomonsson

Jag vill bara klargöra att inget är bestämt ännu. Hittills har jag bara haft
kontakt med Irlands landslags tränare om provträning som är begärd från min egen sida. Tid och datum är inte
bestämt ännu men jag hoppas att få svar från henne så snart som möjligt. Tack
för ert stöd =) // Emma S

Erik Forsberg

Då håller jag i så fall tummarna för att allt skall gå i lås. Skicka gärna en liten notis när du vet hur det blir med träningslägret till eyravallen@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.