Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bra genrep för Elite Hotel Cup

ÖSKs 15-åringar besegrade sina blivande cupkonkurrenter från BK Forward med klara 4-0 efter 2-0 i halvtid. ÖSKs två första mål gjordes av David Holm och de två målen i andra halvlek av Almir Tahiri. Båda klubbarna hade valt att lufta rätt stora trupper – det blir en rätt dryg nästa vecka med många matcher som skall spelas så det gäller att hålla spelarna fräscha. Hos ÖSK var det faktist en hel del 97-or som fick chansen och som klarade det bra. I den andra halvleken tror jag till och med att det var fler 14- än 15-åringar som spelade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.