Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ny förlust mot Carlstad United

Filip Albertsson var den dominerande spelaren hos det svartvita hemmalaget.

ÖSKs pojkallsvenska lag hade chansen att ta revansch för förlusten i Karlstad för en vecka sedan, då dubbelmötets andra match spelades på Ekäng i går. Förhoppningarna grusades dock efter ca 20 minuter och värmlänningarna kunde till slut resa hem efter en odiskutabel seger. Efter ett jämnt spel i matchupptakten straffades ÖSK två gånger om genom snabba omställningar från gästernas sida. Målen i den 21 och 29:e minuten kunde dessutom ha blivit fler om det inte varit för några fina ingripanden från Olle Hellgrens sida i ÖSK-målet.

Efter en del förändringar i laguppställningen inför andra halvlek fick ÖSKarna betydligt bättre grepp om spelet och var till att börja med det dominerande laget, utan att dock kunna skapa de riktigt heta målchanserna. Förhoppningarna om reducering och kvittering fick sig dock en ordentlig törn när först Lukman Murad blev utvisad drygt 20 minuters in i den andra halvleken och CU sedan ökade på ledningen någon minut senare. Av allt att döma hade Lukman sagt något mindre lämpligt efter det att han förfördelats utan någon domaråtgärd. Trots att man var en man mindre på planen så försökte hemmalaget att hålla spelet uppe och lyckades efter omständigheterna rätt bra till att börja med. Sista tio släppte man dock till en del vilket de spelskickliga värmlänningarna kunde utnyttja två gånger om.

Nu blir det några veckors välbehövlig vila för laget som förutom pojkallsvenskan även har den regionala P16-serien och den lokala P17-serien att tänka på.

Fler av Peter Fardelins bilder från matchen på sida 2.

Lukman Murad var ÖSKs vassaste anfallsvapen - så länge han var med på planen.

Lukman Murad och Sargon Yildiz jagar boll under överinseende av Oscar Fardelin.

Stefan Hannason avancerar efter kanten med Max Lindborg i bakgrunden.

Det var inte alltid domare och spelare förstod varandras intentioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.