Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haddad fortfarande i rehab

Andreas Haddad tränar magmusklerna under överinseende av Örebro Rehabcenters Ulf Gustavsson.

Bloggen tog sig en sväng förbi Behrns Arena på förmiddagen för att, som det heter, kolla läget. Vilket på det hela taget verkade rätt bra. Andreas Haddad tycks av allt att döma ha en bra bit kvar tills dess att han återigen är användbar. Han körde hela passet på egen hand under överinseende av Ulf Gustavsson från Örebro Rehabcenter.

Men i övrigt var alla så när som på Kusthtrim Lushtaku med och genomförde alla övningar inklusive småplansspelet med fem mot fem. Det mesta tyder således på att örebropubliken får en möjlighet att avtacka Micke Almebäck för hans år hos Sportklubben.Beträffande Kushtrim var det någon som trodde att han är bortrest. Någon skada för hans del skulle det alltså inte vara fråga om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.