Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Marieberg i senior-DM

Samtidigt som ÖSK och Trelleborg kämpade om allsvenska poäng möttes Mariebergs IK och IK Sturehov i en match som avgjorde vem som skall få äran av att möta ÖSK i Distriktscupens kvartsfinal. Segrade i den striden gjorde för mig något överraskande Mariebergs IK. Jag har sett båda lagen spela mot ÖSK Söder och var rätt säker på att Sturehov skulle vinna. Matchen slutade oavgjord 2-2 efter 90 minuter och sedan var Marieberg starkast i den straffsparksläggning som skiljde lagen åt. Slutresultat efter straffarna: 5-6.

Kvartarna skall spelas senast den 15 augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.