Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Amerikansk provspelare hos ÖSK

Brian Span (Foto: University of Virginia)

 

Den som kollade ÖSKs omstartsvideo med Magnus Wikström från igår lite noggrannare skymtade möjligen en ny spelare i bakgrunden. Det gjorde i alla fall minst en uppmärksam läsare på Svartvitts diskussionsforum och det tog inte lång tid innan identiteten var avslöjad. Sarp Yesil fick sedan Lennart Sjögren att bekräfta, att det rör sig om Brian ”Cobi” Span, en ung (19 år) amerikansk anfallare, som bjudits in för att visa upp sig under några dagars träning med truppen. Eftersom Span fortfarande studerar är han under inte aktuell för en övergång till ÖSK just nu, men man tycker från klubbens sida, att det kan vara bra att hålla koll på intressanta spelare från college-serien. Det verkar som om det skulle kunna dyka upp fler under sommaren.

University of Virginia: Brian ”Cobi” Span

Topdrawersoccer: Matchrapport där Span nämns flera gånger (Han spelade på kanten i en 4-4-2 uppställning)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.