Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16 segrade i Motala


Målskyttarna mot Motala AIF: Semin Ujkanovic, Benjamin Noorzay, Oscar Fardelin, Jonathan Gunnarsson och Filip Jonsson.

ÖSKs 16-åringar var på lördagen i Motala för att försvara sin ledning i den regionala P16-segern. Det gjorde man med den äran, redan efter den första halvlekens 40 minuter stod det 5-0 till de för dagen helt svartklädda ÖSKarna. I andra halvlek verkar det som om anfallsstormen bedarrade något för några mer mål blev det inte i matchen. Oskar Hult har varit vänlig nog att sända över lite matchfakta samt några bilder.

Matchfakta: Motala AIF – ÖSK 0-5

09. 0-1 Jonathan Gunnarsson, assist Oscar Fardelin
19. 0-2 Semin Ujkanovic, assist Adam Palm
21. 0-3 Benjamin Noorzay (hörna), assist Filip Jonsson
22. 0-4 Oscar Fardelin, assist Semin Ujkanovic
33. 0-5 Filip Jonsson assist Semin Ujkanovic

Spelartrupp: Armin Keljalic (mv), Adam Palm, Sean Afshar, Andreas Nydahl, Benjamin Noorzay, Semin Ujkanovic (lagkapten), Filip Jonsson, Jonathan Gunnarsson, Gustav Fardelin, Fredrik Felle, Oscar Fardelin.  Ersättare: Max Lindborg, Tarik Benca, August Jonsson, Alexander Ottosson, Sebastian Heimeryd

Till matchens stjärnor utsåg tränarna Jonathan Gunarsson, målvakten Armin Keljalic samt Oscar Fardelin. En rätt försvarsinriktad stjärntrio för ett lag som vann matchen med 5-0. Kanske en indikation på att det blev en tuffare andra halvlek. Möjligen kan vinden ha haft en betydelse för matchförloppet. Det blåste en hel del på Ekäng på eftermiddagen och det lär inte ha blåst mindre i Motala. Efter dagens match leder ÖSKarna serien med två poäng och med en match mindre spelad än tvåan IFK Eskilstuna. Målskillnaden efter sex matcher är för övrigt förnämliga 24-4.

I morgon är det nya tag som gäller för stora delar av truppen, eftersom man då reser till Norrköping för en pojkallsvensk match mot stadens IFK på Nya Parken.

Matchens tre stjärnor: Jonathan Gunnarsson, Armin Keljalic och Osvar Fardelin.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.