Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Senior-DM bokad

ÖSK Elitfotboll går in i distriktscupen i åttondelsfinalen. Motståndare blir div 6-laget Lillån FK, som rätt överraskande slog ut Vretstorps IF, vilka återfinns två snäpp högre upp i seriesystemet.

Åttondelsfinalisterna har nu kommit överens om tid för cupmatchen. Det blir den 9 juni kl. 19:00, som lagen möts på Lillåvallen. För ÖSKs del ligger matchen i slutet av landskampsuppehållet och kan nog användas för att ge de spelare som står utanför startelvan ett matchtillfälle.

Lillån spelar i år i div 6, där man tagit en plats i tabellens mitt. En hel del duktiga yngre spelare finns i föreningen och i år har man ett lag i pojkallsvenskan. Tävlingsformatet innebär att Lillån kommer att få slå sju (!) bonusstraffar, men maximalt får man tillgodogöra sig tre av dessa. Man bör dock räkna med att ÖSK kommer att behöva göra minst fyra mål för att vinna.

Vinnaren i matchen kommer i nästa omgång att få möta segraren i mötet mellan div 5-lagen IK Sturehov och Mariebergs IK, två välorganiserade div 5-lag, som båda besegrade div 4-lag i sextondelen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.