Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Seger för ÖSK Ungdom

ÖSKs talanglag fyllde på poängförrådet på lördagseftermiddagen då laget besegrade Götene IF på bortaplan med 5-2. Matchen verkar dock ha varit tajtare än vad slutresultatet indikerar. ÖSK hade redan efter 20 minuter tagit en tvåmålsledning genom Fedja Jelecak och Adam Botvidsson. Hemmalaget kunde sedan slå in en reduceringsboll innan halvleken var över. En smula kritiskt blev det säkert når sedan Götene gjorde 2-2 redan fyra minuter in i den andra halvleken. En för dagens startspelande Muamer Sepic kunde dock ge ledningen tillbaka till ÖSK efter ytterligare två minuter. Därefter fyllde ÖSKarna på med ytterligare ett mål vardera av Fedja och Adam.

Glädjande var det givetvis att laget kunde ta en bortavinst på en gräsplan som säkert inte var i bästa skick. Det brukar man han svårt med.

I övrigt kan man från serien notera att Edvin Möller gjorde 2 mål för Rynninge i deras hemmamatch mot Assyriska BK. Men det räckte ändå inte till – Rynninge tappade en 3-1 ledning till 3-3 efter det att Edvin blivit utbytt efter ca. en timme.

NA: ÖSK Ungdom vann borta
NLT: Götene är kvar under strecket

I sin matchrapport på hemsidan skriver Götene bland annat:
Men det var framför allt på en punkt där gästerna var vida överlägset och det var i omställningarna. När Götene hade sina hörnor (den delen vann Götene med 9-2) så var gästerna som farligast. Tre-fyra och fem man kom i en rasande fart och i ärlighetens namn skall sägas att gästernas utdelning inte var hundraprocentig
.

Götene IF: Förlust igen…
ÖSK: Andra raka för ÖSK U

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.